(Snel)Woning ontruiming?
Wij ontruimen woningen zoals het hoort!

Met vakbekwaam personeel verzorgen we nu al vijf jaar een breed assortiment van verhuisdiensten, waaronder ook het ontruimen van woningen.

Denk hierbij aan het opleveren van huurwoningen, verkoopklaar maken van een koopwoning, inboedel leegruimen van een verkochte woning, Woning ontruimen met spoed na overlijden en/of vervuilde woning en kamers van zorginstellingen.

We kunnen vrijwel direct voor u een ontruiming uitvoeren met ons team van specialisten!

Met Heren van Amsterdam bent u verzekerd van een goed team van professionals.

Hoe werkt (snel)woning ontruimen

Vooraf inventariseren wij nauwkeurig wat en hoeveel er ontruimd moet worden dit kan via een huisbezoek of via ons online formulier woning ontruimen calculatorDaarvan ontvangt u een overzichtelijke offerte en als deze geheel volgens u wensen is, kunnen we de ontruiming voor u inplannen.

 

Ontruimen met ons verhuis/ontruiming bedrijf betekent persoonlijke aandacht en maatwerk, zodat u bent verzekerd van een spoedige, maar ook zorgvuldige woningontruiming in en rond om de randsteden.

Altijd een oplossing

Vergunningen aanvragen die voor een ontruiming nodig zijn, Bezemschoon opleveren, storten van vuil en/of meubels, wegbrengen van meubels naar een kringloop? Geen probleem wij helpen u met de voorbereiding en nemen zo de zorg uit handen.

Wat kost ontruimen?

Via de online calculator op de website krijgt u inzicht in de verhuizing/verhuisprijs uitgevoerd door Heren van Amsterdam Verhuizers binnen enkele minuten, bekijk ook onze tarievenToch liever een woning ontruiming offerte via een taxatie bezoek? Geen probleem neem contact met ons op een we plannen direct een afspraak in met een van onze adviseurs.

 

Wij bieden ook Bedrijfsverhuizingen, Senioren verhuizingen, Particuliere verhuizingen en een transport service aan.

Medewerker spreken?

Verhuisbedrijf Heren van Amsterdam Verhuizers

Hoe kunnen wij u helpen?

WhatsApp 06 1992 8886

Stuur een e-mail

9.6
4.8/5

100 beoordelingen 

Heren van Amsterdam verhuizers is als uw verhuisbedrijf u graag tot dienst bij de aankomende verhuizing. Wij verhuizen iedereen met een glimlach en zonder stress. Als verhuisbedrijf zijn we gefocust op kwaliteit met een goede service.

Maandag 08:00 : 18:00
Dinsdag 08:00 : 18:00
Woensdag 08:00 : 18:00
Donderdag 08:00 : 18:00
Vrijdag 08:00 : 18:00
Zaterdag 08:00 : 18:00
Zondag Gesloten