Vleugel verhuizen

Vleugel verhuizen is een vak apart en heeft meer inzicht nodig dan een regulier object van een en dezelfde afmeting. Dit mede omdat de vleugel vaak gedemonteerd moet worden. Denk hierbij aan het losmaken van de klep, de noten boekhouder en de voetpedalen. 

Vleugel op de zijkant

Bijna geen een huis heeft deuren die groot genoeg zijn om een vleugel in zijn gewone horizontale positie naar buiten te vervoeren. 

Daarom maken wij gebruiken van een vleugelplank, waarop de vleugel netjes op de zijkant wordt neergezet, dit is een speciale plank met bescherming die ervoor zorgt dat de vleugel tijdens transport in verticale positie stabiel blijft.

Besteed daarom dit soort klusjes liever uit aan professionals die werken met het juiste materiaal, denk hierbij aan, speciale gewatteerde piano/vleugel hoezen, vleugelplank, meubelroller, traplopers, verhuislift en een kraan.

Tarieven vleugel verhuizen

Voor vleugel verhuizen hanteren wij vaste uurtarieven en vaste prijzen voor het gebruik van ons verpakkingsmateriaal. De totale eindprijs is afhankelijk van het totale gewerkte manuren en materialen.

Vleugel verhuizen zonder verhuislift? Starten de prijzen vanaf:

€360,00 met 3 verhuizers en een verhuiswagen, kilometer prijs van €0,60 niet meegenomen.

Vleugel verhuizen met verhuislift? Starten de prijzen vanaf:

€430,00 met 4 verhuizers, verhuiswagen en een verhuislift, kilometer prijs van €1,20 niet meegenomen.

Vleugel verhuizen met een kraan? Starten de prijzen vanaf:

€645,00 met 3 verhuizers, verhuiswagen en een kraan met chauffeur, kilometerprijs van €1,75 niet meegenomen.

De vermelde prijzen zijn indicatie’s voor een minimale afname van 2 uur, inclusief 21% btw en exclusief toeslagen voor zaterdag 30% en zon en/of feestdagen 100%.

 

Medewerker spreken?

Combineer vleugel verhuizen, nog goedkoper

Eén vleugel verhuizen is relatief duur. Laat ons daarom een verhuisofferte uitbrengen voor het verhuizen van de gehele inboedel. U zal merken dat de stukprijs daalt per extra item dat wij voor u transporteren.

Wat kost verhuizen

Via de online calculator op de website krijgt u inzicht in de verhuizing/verhuisprijs uitgevoerd door Heren van Amsterdam Verhuizers binnen enkele minuten, bekijk ook onze tarievenToch liever een verhuisofferte via een verhuis taxatie bezoek? Geen probleem neem contact met ons op een we plannen direct een afspraak in met een van onze adviseurs.

 

Wij bieden ook Bedrijfsverhuizingen, Senioren verhuizingen, woning ontruiming en transport service aan.

Verhuisbedrijf Heren van Amsterdam Verhuizers

Hoe kunnen wij u helpen?

WhatsApp 06 1992 8886

Stuur een e-mail

9.6
4.8/5

100 beoordelingen 

Particuliere verhuizing

Zakelijke verhuizing

Senioren verhuizing

Spoed verhuizing

Verhuislift huren

Verhuisdozen

Woning ontruiming

Heren van Amsterdam verhuizers is al uw verhuisbedrijf graag tot dienst bij de aankomende verhuizing. Wij verhuizen iedereen met een glimlach en zonder stress. Als verhuisbedrijf zijn we gefocust op kwaliteit met een goede service.

Maandag 08:00 : 18:00
Dinsdag 08:00 : 18:00
Woensdag 08:00 : 18:00
Donderdag 08:00 : 18:00
Vrijdag 08:00 : 18:00
Zaterdag 08:00 : 18:00
Zondag Gesloten