Senioren verhuizing

Verhuizing naar een seniorenwoning of naar een verzorgingshuis is vaak een ingrijpende gebeurtenis voor de bewoner. Heren van Amsterdam Verhuizers bied, daarom een uitgebreid verhuispakket aan volledig afgestemd op senioren verhuizingen.

De verhuizers zorgen voor extra ondersteuning bij alle zaken rondom de verhuizing. Denk hierbij aan het in en/of uitpakken van de verhuisdozen, afhalen van lampen, gordijnen en rail. Waar nodig voeren we ook het overtollige meubilair af. Kortom Heren van Amsterdam Verhuizers neemt alle zorg uit handen.

Verhuizing van een Senioren woning is maatwerk

Vooraf inventariseren wij nauwkeurig wat en hoeveel er verhuisd moet worden dit kan via een huisbezoek of via ons online formulier. Daarvan ontvangt u een overzichtelijke offerte en als deze geheel volgens u wensen is, kunnen we de verhuizing voor u inplannen.

 

Verhuizen met ons verhuisbedrijf betekent persoonlijke aandacht en maatwerk, zodat u bent verzekerd van een spoedige, maar ook zorgvuldige verhuizing in en rond om Haarlem.

Medewerker spreken?

Altijd een oplossing

Vergunningen aanvragen die voor een verhuizing nodig zijn, demonteren en monteren van meubels, dozen inpakken en/of uitpakken, verpakken van kwetsbare meubels en/of kunst? Geen probleem wij helpen u met de voorbereiding en nemen zo de zorg uit handen.

Wat kost een senioren verhuizing

Via de online calculator op de website krijgt u inzicht in de verhuizing/verhuisprijs uitgevoerd door Heren van Amsterdam Verhuizers binnen enkele minuten, bekijk ook onze tarievenToch liever een verhuisofferte via een verhuis taxatie bezoek? Geen probleem neem contact met ons op een we plannen direct een afspraak in met een van onze adviseurs.

 

Wij bieden ook Bedrijfsverhuizingen, Particuliere verhuizing, woning ontruimingen en een transport service aan.

Verhuisbedrijf Heren van Amsterdam Verhuizers

Hoe kunnen wij u helpen?

WhatsApp 06 1992 8886

Stuur een e-mail

9.6
4.8/5

100 beoordelingen 

Heren van Amsterdam verhuizers is als uw verhuisbedrijf u graag tot dienst bij de aankomende verhuizing. Wij verhuizen iedereen met een glimlach en zonder stress. Als verhuisbedrijf zijn we gefocust op kwaliteit met een goede service.

Maandag 08:00 : 18:00
Dinsdag 08:00 : 18:00
Woensdag 08:00 : 18:00
Donderdag 08:00 : 18:00
Vrijdag 08:00 : 18:00
Zaterdag 08:00 : 18:00
Zondag Gesloten