Omdat verhuizen meer is dan het verplaatsen van spullen

Met vakbekwaam personeel verzorgen we nu al vijf jaar een breed assortiment van verhuisdiensten, met Heren van Amsterdam Verhuizers bent u daarom ook verzekerd van een soepele/zorgvuldige verhuisdag naar uw nieuwe woning.

Verhuizen is maatwerk

Vooraf inventariseren wij nauwkeurig wat en hoeveel er verhuisd moet worden dit kan via een huisbezoek of via ons online formulier. Daarvan ontvangt u een overzichtelijke offerte en als deze geheel volgens u wensen is, kunnen we de verhuizing voor u inplannen.

 

Verhuizen met ons verhuisbedrijf betekent persoonlijke aandacht en maatwerk, zodat u bent verzekerd van een spoedige maar ook zorgvuldige verhuizing in en rond om Amsterdam.

Medewerker spreken?

Altijd een oplossing

Vergunningen aanvragen die voor een verhuizing nodig zijn, demonteren en monteren van meubels, dozen inpakken en/of uitpakken, verpakken van kwetsbare meubels en/of kunst? Geen probleem wij helpen u met de voorbereiding en nemen zo de zorg uit handen.

Wat kost verhuizen

Via ons online calculator op de website krijgt u inzicht in de verhuizing/verhuisprijs uitgevoerd door Heren van Amsterdam Verhuizers binnen enkele minuten, bekijk ook onze tarievenToch liever een verhuisofferte via een verhuis taxatie bezoek? Geen probleem neem contact met ons op een we plannen direct een afspraak in met een van onze adviseurs.

 

Wij bieden ook Bedrijfsverhuizingen, Senioren verhuizingen, woning ontruiming en transport service aan.

Verhuisbedrijf Heren van Amsterdam Verhuizers

Hoe kunnen wij u helpen?

WhatsApp 06 1992 8886

Stuur een e-mail

9.6
4.8/5

100 beoordelingen 

Particuliere verhuizing

Zakelijke verhuizing

Senioren verhuizing

Spoed verhuizing

Verhuislift huren

Verhuisdozen

Woning ontruiming

Heren van Amsterdam verhuizers is al uw verhuisbedrijf graag tot dienst bij de aankomende verhuizing. Wij verhuizen iedereen met een glimlach en zonder stress. Als verhuisbedrijf zijn we gefocust op kwaliteit met een goede service.

Maandag 08:00 : 18:00
Dinsdag 08:00 : 18:00
Woensdag 08:00 : 18:00
Donderdag 08:00 : 18:00
Vrijdag 08:00 : 18:00
Zaterdag 08:00 : 18:00
Zondag Gesloten