Kosten verhuizing

Wat kost verhuizen nu eigelijk met Heren van Amsterdam Verhuizers. We krijgen vaak telefonisch de vraag wat kost mijn verhuizing met jullie. Dat is helaas zonder een goed beeld heel lastig te vertellen. De kosten van een verhuizing hangen af van een aantal factoren en daar wordt de verhuisprijs op gebaseerd.

Factoren verhuisprijs

De verhuisprijs is gebaseerd op een aantal factoren die uiteindelijk de verhuisprijs maken. Hieronder benoemen we de factoren, zodat u ook een idee heeft waaruit de prijs wordt opgebouwd.

 

Verhuisvolume in Kubieke meters

  • Het totale volume van alle meubels en verhuisdozen bij elkaar bepalen wat voor verhuiswagens we kunnen inzetten en hoeveel ritten er nodig zijn om alles te verhuizen naar de nieuwe locatie

 De locatie van uw oude en nieuwe woning.

  • Locatie Locatie en nog is Locatie. Door goed naar de locatie te kijken kunnen we bepalen hoeveel Kubieke meter aan volume er per uur kan worden verhuist door een verhuizer. Zo bepalen we het aantal manuren dat nodig zal zijn om de verhuizing in normale werkdag en/of dagen van acht uur uit te voeren. We kijken ook of er een verhuislift kan worden ingezet.

 De afstand tussen de woningen

  • Gaat u verhuizen een paar straten verderop of gaat u verhuizen naar een andere provincie? Dit heeft invloed op de verhuisprijs. Verhuizing met veel kilometers worden vaak in twee werkdagen uitgevoerd.

 Extra verhuisdiensten

  •  De verhuisdiensten die we voor u overnemen denk hierbij aan het aanvragen van de vergunningen voor de verhuizing, demonteren en monteren van meubels, dozen inpakken en/of uitpakken, verpakken van kwetsbare meubels en/of kunst verpakken en het laten afhalen van schilderijen, spiegels, lampen en televisies en het later weer ophangen ervan. Dit heeft natuurlijk gevolgen op de verhuisprijs, maar dit kan u relatief goedkoop laten uitvoeren m.b.t. de gehele verhuisprijs.
Gelukkig kunt u met ons online formulier de verhuiskosten al gemakkelijk inzien, maar we komen ook graag een keer vrijblijvend op bezoek om uw inboedel te taxeren en om vervolgens met een mooi verhuisofferte te komen.

Altijd een oplossing

Vergunningen aanvragen die voor een verhuizing nodig zijn, demonteren en monteren van meubels, dozen inpakken en/of uitpakken, verpakken van kwetsbare meubels en/of kunst? Geen probleem wij helpen u met de voorbereiding en nemen zo de zorg uit handen.

Bereken zelf jouw verhuizing

Via ons online calculator op de website krijgt u inzicht in de verhuizing/verhuisprijs uitgevoerd door Heren van Amsterdam Verhuizers binnen enkele minuten, bekijk ook onze tarievenToch liever een verhuisofferte via een verhuis taxatie bezoek? Geen probleem neem contact met ons op een we plannen direct een afspraak in met een van onze adviseurs.

 

Wij bieden ook Bedrijfsverhuizingen, Senioren verhuizingen, woning ontruiming en transport service aan.

Verhuisbedrijf Heren van Amsterdam Verhuizers

Hoe kunnen wij u helpen?

WhatsApp 06 1992 8886

Stuur een e-mail

9.6
4.8/5

100 beoordelingen 

Particuliere verhuizing

Zakelijke verhuizing

Senioren verhuizing

Spoed verhuizing

Verhuislift huren

Verhuisdozen

Woning ontruiming

Heren van Amsterdam verhuizers is al uw verhuisbedrijf graag tot dienst bij de aankomende verhuizing. Wij verhuizen iedereen met een glimlach en zonder stress. Als verhuisbedrijf zijn we gefocust op kwaliteit met een goede service.

Maandag 08:00 : 18:00
Dinsdag 08:00 : 18:00
Woensdag 08:00 : 18:00
Donderdag 08:00 : 18:00
Vrijdag 08:00 : 18:00
Zaterdag 08:00 : 18:00
Zondag Gesloten